HOME >> Ambalaje, infolieri, inserturi

Ambalaje, înfolieri, inserturi


   Ambalajul vinde marfa, iar coperta vinde cartea! Este un adevăr intens exploatat astăzi în lumea afacerilor. Vă mai amintiţi că, în urmă cu vreo două decenii, produsele autohtone, aveau, chiar la o calitate superioară a conţinutului, un ambalaj banal, cenuşiu, cu totul lipsit de atractivitate? Atunci sigur vă mai aduceţi aminte şi de invazia de produse de import, multe de o calitate îndoielnică, dar ale căror ambalaje strălucitoare încântau ochiul şi mintea românului, plictisită de atâtea nuanţe de gri, prin culori vii şi imagini sugestive.
   Imediat se făcea şi diferenţa! Produsele ambalate într-un carton deformat şi anost rămâneau cu anii pe rafturi, iar celelalte, deşi mai scumpe, se vindeau ca pâinea caldă!
   Dacă îți dorești ca produsele tale să beneficieze de niște ambalaje realizate profesionist, Tipografia Elixir îți stă alături!


    Înfolierile şi inserturile de produse sunt alte două servicii a căror utilitate este remarcată imediat de un ochi. O carte sau o revistă înfoliată ajunge la cititor exact în starea pe care şi-ar dori-o, fără pagini deteriorate, îndoite sau pătate.
   În acelaşi timp, inserarea de produse pe lângă o publicaţie ori pe lângă un produs principal a oferit mereu avantaje puse şi mai mult în valoare printr-un marketing inteligent şi o ofertă imbatabilă. Dacă te-ai hotărât să apelezi şi tu la un insert de produse (şi bine faci!), ar fi cazul să laşi această activitate pe seama profesioniştilor!
   Nu recurge la improvizaţii! Nu lăsa să-ţi fie compromisă o strategie de succes, prin omiterea unor aspecte tehnice pe care numai cei cu expertiză în domeniu le cunosc. Soluţia reuşitei ţi-o oferă Tipografia Elixir!


    Tipografia Elixir deține cea mai performantă linie de înfoliere din Europa de Est.
   Echipamentul nostru permite inserarea simultană a 3 materiale publicitare, la pagini diferite, cu o viteză de lucru foarte mare. Acest echipament poate insera, între prima copertă şi interior, un insert suplimentar, plus un obiect deasupra coperţii (CD, DVD, carte, mostre şi diferite obiecte promoţionale etc.), dintr-o singură trecere, iar la final se mai poate aplica o perforaţie specială pe folie, pentru dezambalare rapidă. 


    Tipografia Elixir poate realiza pentru tine:
- Cutii                                          
- Înfoliere cataloage

- Ambalaje de produse               - Înfoliere brosuri
- Ambalaje personalizate          
- Inserturi de produse
- Înfoliere reviste                        
- Inserturi de materiale publicitare
- Înfoliere carti

Inserturi de produse
Înfolieri cărți, reviste
Ambalaje pentru produse diverse
Exemple de produse
la Tipografia Elixir