HOME >> Tipar carti, ziare, reviste

Tipar cărți, reviste, ziare

   La ce te uiți prima dată la o carte sau la o revistă? Este adevărat că mai întâi vezi imaginea de ansamblu (calitatea hârtiei, calitatea culorilor, finisarea) şi de abia apoi te decizi dacă ai vrea să achiziţionezi publicaţia şi să o citești? Fiecare detaliu contează. Şi vei fi de acord dacă-ţi spunem că nu poţi lăsa tipărirea publicaţiei sau cărţii tale pe mâna oricui! Sunt suficiente motive pentru care nimeni nu şi-ar dori ca, din pricina unei simple alegeri greşite a tipografiei, să-şi vadă compromise cartea, ziarul sau revista la care redactorii, graficienii, tehnoredactorii şi corectorii au migălit ore în şir.
 
   Experiența noastră în tipărirea cărților, revistelor și ziarelor
   Tipografia Elixir are o experienţă vastă în imprimarea diverselor categorii de material editorial. Pentru ca impactul informaţiei prezentate într-o publicaţie să fie maxim, standardele de efectuare a imprimării pe care noi le urmăm sunt, şi ele, înalte.
   Împreună cu noi vei descoperi că drumul de la „bun de tipar” până la „bine tipărit” este foarte scurt şi plăcut!
 
   Tiraje mari și tiraje mici
   Tipografia Elixir are în dotare mașini de tipar rotative, plane și digitale. Astfel, putem realiza lucrări la tiraje dintre cele mai variate (începând de la câteva zeci de cărți și până la zeci de mii re reviste sau ziare).
 
   Prețuri foarte avantajoase
   Îți dăm doar un exemplu: dacă ai o revistă sau un ziar și vrei un tiraj de câteva mii de exemplare, cel mai bun preț îl vei găsi la Tipografia Elixir, deoarece putem realiza tiparul pe rotativa noastră de ultimă generație, care operează cu pierderi de hârtie foarte mici și poate obține un cost de producție extrem de competitiv. La fel ne putem plia pe orice tip de comandă pentru a obține pentru tine cel mai bun preț.
 
   Te-ai decis?
   Alege un tip de lucrare și plasează o comandă!

Tipar ziare
Tipar reviste
Tipar cărţi
Exemple de produse
la Tipografia Elixir