Garanție de satisfacție

   Clienţii persoane juridice care obţin un produs fabricat în baza specificaţiilor clientului primesc de la Tipografia Elixir o promisiune de satisfacţie a clientului. În cazul în care clientul nu este mulţumit de un produs, produsul poate fi restituit. Alte drepturi contractuale şi legale ale clientului (de ex. drepturile de garanţie) nu sunt afectate de acest lucru.
   Prevalarea de promisiunea de satisfacţie a clientului presupune ca Tipografia Elixir să fie contactată în prealabil de către client, iar clientul să ofere acesteia ocazia de a efectua o analiză a erorilor şi de a căuta o soluţionare de comun acord cu clientul. Clientul trimite în acest scop un e-mail la adresa tipografie@elixirpress.ro cu menţionarea numărului comenzii şi a motivului nemulţumirii. Comunicarea nemulţumirii trebuie să aibă loc în termen de 30 de zile de la primirea produsului de către client. Simpla returnare a produsului nu este suficientă.
   După comunicarea nemulţumirii, clientul trebuie să returneze produsul Tipografiei Elixir în termen de şapte zile, pe cheltuiala şi pe riscul clientului în ambalajul original. Pentru respectarea termenului este relevantă primirea produsului de către Tipografia Elixir. Retururile cu taxele de transport neplătite sau insuficient francate nu vor fi acceptate de Tipografia Elixir. Dacă produsul ajunge la Tipografia Elixir în mod corespunzător şi la timp, preţul de achiziţie este rambursat. Retururile vor fi trimise la adresa: Tipografia Elixir, A1 Business Park, Aleea Martina nr. 6, Clădirea I, Unitatea I5, Com. Dragomireşti Vale, Sat Dragomireşti Deal.
   Produsele returnate în cadrul garanţiei privind satisfacţia clientului nu pot fi avariate sau deteriorate în alt mod. O deteriorare există în măsura în care aceasta se poate atribui utilizării obiectului într-o măsură care depăşeşte verificarea caracteristicilor şi a modului de funcţionare. Prin „verificarea caracteristicilor şi a modului de funcţionare“ se înţelege testarea şi încercarea produsului respectiv, aşa cum este posibil şi se obişnuieşte în magazine.
   Nu există o promisiune privind satisfacţia clientului în cazul în care clientul a primit în prealabil o mostră a produsului şi cu toate acestea a comandat continuarea realizării produsului.


   Garanţie de 30 de zile de satisfacţie 100% a clienţilor persoane fizice
   Dacă din orice motive sunteți nemultumiți de produsele primite, noi le vom reface, le vom înlocui sau vom restitui banii, alegerea fiind în totalitate a dv.
   În calitate de client persoană fizică, la Tipografia Elixir nu îţi asumi niciun risc. Dacă nu eşti mulţumit de un produs, primeşti banii înapoi în termen de 30 de zile.
   Trimite-ne un e-mail la tipografie@elixirpress.ro şi specifică numărul comenzii şi motivul reclamaţiei tale. În cazul defectelor sau erorilor pentru care este răspunzătoare Tipografia Elixir, îți vom trimite la domiciliu un curier care va prelua produsele în cauză. Ulterior, în termen de maxim șapte zile, îți vom expedia produsele conforme (fără niciun fel de costuri pentru tine).

   Nu uita! Calitatea este esențială la Tipografia Elixir!

   Dacă din orice motive sunteți nemultumiți de produsele primite, noi le vom reface, le vom înlocui sau vom restitui banii, alegerea fiind în totalitate a dv.

Exemple de produse
la Tipografia Elixir