HOME >> Tipar pentru imaginea companie

Tipar pentru companii


   Căile obişnuite, bătătorite, duc rareori la reuşită! Mare parte dintre cei ce le urmează nici nu ştiu, de fapt, ce vor. Dacă faci ce face toată lumea, vei atinge cel mult niveluri de performanţă mediocre.
   Dar noi ştim că tu vrei să te remarci, să găseşti calea depăşirii concurenţei. Spune pretutindeni şi în toate modurile că serviciile şi produsele tale sunt aparte faţă de tot ceea ce se găseşte pe piaţă! Eşti cu atât mai convingător, cu cât te detaşezi mai mult de rivalii tăi.
   Aspectul unei foi cu antet pe care-ţi prezinţi oferta sau sigla aşezată cu măiestrie în colţul cărţii tale de vizită sunt lucruri care te ajută să te remarci încă de la primul contact cu posibilul client.
   Profită de orice prilej pentru a-ţi arăta originalitatea, indiferent că este vorba despre plicuri, ecusoane, legitimaţii sau etichete! Nu rata niciun prilej de a le atrage atenţia tuturor, nu doar asupra prezenţei tale pe piaţă, ci şi asupra realităţii că nu-ţi place anonimatul, de vreme ce ţi-ai dorit dintotdeauna un loc printre învingători!
   O mapă de prezentare tipărită în culori plăcute privirii, cu un aspect grafic plăcut, va pleda mereu în sprijinul unui text percutant, convingător, capabil să-ţi sporească clientela.
   În ziua de azi, când specialiştii în marketing din marile corporaţii studiază atent influenţa fiecărui cuvânt şi impactul fiecărei nuanţe cromatice asupra comportamentului de cumpărare, tu nu-ţi poţi permite să te prezinţi clientului în nuanţe cenuşii, care nu stârnesc decât... plictiseala.
   Aşadar, arată din start că eşti unic! Remarcă-te! Ieşi în relief! Tipografia Elixir te invită să pui originalitatea în slujba succesului tău. Soluţiile tehnice le găsim noi!
 
   Putem realiza pentru tine servicii tipografice profesioniste pentru companii:
- Cărți de vizită                  
- Plicuri
- Coli cu antet                    
- Ecusoane
- Diplome                           
- Legitimații
- Mape de prezentare      
  - Etichete

Tipar mape de prezentare
Tipar diplome
Tipar cărţi de vizită - 2 feţe
Pret: 0.39 Lei
TVA inclus
Tipar cărţi de vizită - 1 faţă
Pret: 0.29 Lei
TVA inclus
Tipar coli cu antet
Exemple de produse
la Tipografia Elixir